OLD PIC.


bara för att.

Nyss tränat.

Tjenna!
Idag har det varit bra fart på mig för att vara lördag, klockan är 11 och jag har redan tränat! Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag plugga så mycket som möjligt. Har andra planer idag också men jag föröker med så mycket jag kan. Min syster konfimerar sig nästa vecka så jag borde åka och köpa något till henne också... Aja, skriver när jag orkar puss!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG TROR ATT MITT HUVUD SKA EXPLODERA!


Jag vet inte vad jag ska säga. Är så lycklig. Där står min framtida man. ÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!!!!
:love: :love: :love:
Ser ni seriöst? Detta e iaf den kändaste jag har sett, om man bortser från Britney då.
ÄLSKA.
Kan. Inte. Sluta. Le.
BTW, shecka AMANDAS blogg. Hon e ju faktiskt fotografen ;)

Inte lyckats än...

Jag och amanda var ute och letade typ hela lunchrasten efter Rupert Grint (Ron Weasley). Dock har vi inte hittat honom än. Var skulle jag vara om jag var en rödhårig gulliplutt?.....
Aja, nu taggar jag för nationella. Efter det ska vi leta igen hahha .....

Min nya förälskelse


FY OCH FARAO VAD JAG ÄR AVENSJUK.

Gissa vem som är här i vår lilla stad Trollhätta. Jo, Ron Weasley från Harry Potter. De är här för att filma delar till en film med film i väst. Flera (typ alla) utom jag har träffat honom idag. VAD SKA JAG TA MIG TILL? VILL OCKSÅ!
Imorn ska jag skanna Trollhättan. Gud vad lyklig jag skulle bli och jag äns ser honom. De ska ju vara här 1 vecka eller så.....

KÄRLEK.

ALDRIG MER.

Kommer helt seriöst aldrig någonsiv ever att använda detta lipglosset ever igen. USCH AVD DET GÖR ONT!
I börja va de bara kul, gjorde inte så ont. Men nu e det hämskt. Sist jag tog på det blev mina läppar till och med lite svagt lila i kanterna.

Inte att rekomendera om det inte är för typ 1 gång!

15 år.


Lite skillnad, bilden är redigerad. Men inte mycket. Knarkade typ solpuder.... Helt sjukt hur mycket jag har förändrats.

TRÖTT.

Hej, de blev lite sent igår. Plus att jag blev väkt tidigt imorse eftersom att de e skola imorn! Shekt va? :D
Nu ska jag fixa lite på mitt rum, alltså ta bort alla kläder från mitt golv. Sen ska jag ut i solen och läsa i think. Träna får jag göra senare. Man får ju passa på att njuta av solen :)

BTW, såg nyss att det ska regna på ondag. INTE KUL ALLS. ;(

Skummgodis är bara gott om de har stått i frysen

för då e de knaprigt. Hihi så busig jag e. HEJ DÅ.

Oh dear good

Jag är swettig. Nu ska jag ut och busa med min syster på studsmattan. :love:

Innan jag tränar...

... lägger jag upp lite bilder från igår.

Amanda började kvällen med att visa sina skills med grillen. good girl.

Sötnos.

And the most awsome person ever.
Ne, nu ska jag träna. HÖHÖ. Ikväll ska jag kanske fixa lite med designen får se ;)




Påskdagen

Godmorgon ller god förmiddag? ....
Aja, jag kom hem från madis för ett tag sedan. Vi hade det jätte mysigt igår. Dock har jag inte orkat blogga. Men lägger upp bilder från gårdagen senare. Min mobil e stendöd så måste gå å ladda den. Där bilderna e lixom. Nu ska jag ut och lägga mig i solen/ plugga.

Pusssssssssss.

Till the world ends


we♥it

I want....



min önskelist, något som saknas?

MYCKET NAJS.


Vädret ser helt ok ut ändå!
Hade tänkt och sola nu men det e lite för kyligt. Aja du får jag tid att göra klart grafiska illustrationen. Haha. Om de blir finare så ska allt sola. Annars har jag mest skolgrejs på shemat idag. Sen självklart ska jag ut och göra nåt kul ikväll men går man i skolan så måste man sköta den.... Aja, see yaaah.

LIFE.

Idag har jag inte varit så nyttig. Iaf inte nu ikväll. Men man lever ju bara en gång. Så det är faktiskt lika nyttigt som att vara nyttig att ibland skita i måttbandet och njuta lite. Det får ju iof inte heller gå överstyr. Men ibland, nu e det ju påsk t.ex. Jag är nyttig annars. Så aa. Denna helgen ska jag äta utan att bry mig, till viss del iaf.

Jag kom nyss hem från amanda. Är ganska trött. Jag ska kolla lite på die hard innan  jag går och lägger mig. Så hej då så länge! .

MÅSTE SE

OMG, jag dör vad spännande. Måste måste se! Och denna då, vill också se. Sagor man älskade som barn kommer i versioner så att man även kan älska dem nu.

Mitt 100:de inlägg

Har nyss kommit tillbaka, det e så härligt att vara ute och springa. Man känner sig verkligen duktig och får sån energi oh mår så bra :D

Aja, nu ska jag göra iordning mig, efter det drar jag. HIHIIHIHIHIHIHIHIHIHI.

Old pic, bara för att...

Good morning

Sitter här i min säng och dricker ett glas med vatten. (KUL INFORMATION). Iaf, har nyss ätit god frukost och nu ska jag göra iordning mig för att gå ut och springa. Efter det ska jag hem till Mandis, vi ska planera Påsk. (VÄLDIGT KUL INFORMATION). Plus att jag ska se om jag kan få lite jobb i sommar. Det hoppas jag verkligen på eftersom på det stället där jag har jobbat i vår och antagligen skulle jobbat i sommar har gått i konkurs. Kommer jag inte få min lön nu? Gud vad förbannad jag blir i så fall. Det e helt ärligt den ända anledningen till jag jag står ut med det jobbet.

Jag uppdaterar senare, känner faktiskt på mig att jag e på lite blogghumör idag. Hurra, det e ju faktiskt inte varige dag det händer.

Pussisar på länge.

Nu drar jag med isabelle till strandgatan


Ny dag, nya tag.

hejhej. Vädret är underbart och jag är mätt.
Har legat och solat med Isabelle hela förmiddan. Åt nyss och nu ska jag gör iordning mig innan jag träffar henne igen. Jag vet att min blogg är super tråkig just nu men jag har mina anledningar. Plus att det är lov. Men det ska allt bli bättre och som sagt. Jag bloggar för min skull ;)

---

Idag är det för tragiskt för att blogga, tagit bloggpaus. Får se hur jag gör imorgon.

We will meet again.

This is not the end. No way. You'r not going anywhere. Not in my heart anyway. I love you baby, I always have and I alwas will. You'r maby not so strong right now but you will recover, right? You have to! What will I do with out you? It's you and me forever. You know that, I know that and if it's the end in this world we'll meet in the next. So why does this hurt so much?
I know the answer, so do you. We love each other. I've known you for a long time but I'm not ready to say good bye. Even though it's not good bye.
What can I do? How can I help you? I will be there, holding your hand when you are scared. I wont cry if it makes you feel better. But you need to do something for me too. Fight baby, fight. Fight the evel as long you can stand up. Then you will have a chance.

Love you, Z.

Superdag.

ÄLSKAR DIG LIVET. ÄLSKA. ÄLSKA. ÄLSKA. Åh, man vill att dagar som denna ska fortsätta förevigt. Jag vaknade vi halv nio idag, hade ställt klockan. Gick ut och powerwalkade i en halvtimme. Kom hem, åt frukost. Gick över till isabelle (hon bor brevid mig) prata lite med henne medan hon åt frukost. Gick hem, la mig på altan och solade. Nu är jag varm. Och mår bara almänt bra. Ikväll ska jag träffa en. Annars inte så mycket mer. Livet leker I tell u. Nu ska jag hoppa in i duchen. Är helt oljig av cocosoljan. Haha, i år sta jag bli brun! :D


Lösenord på min blogg?...

Hmm, jag vet inte om jag gillar grejen med att folk kan kolla vad jag skriver här. Visst det är kul de dagarna som jag har många läsare. Men det finns endel jag skulle vilja skriva här som jag inte vill att alla ska veta. Helt ärligt bloggar jag mer för mig själv än någon annan. Så att jag ska kunna gå tillbax i framtiden och kolla vad jag har gjort. Om jag har lösenord på bloggen behöver jag ju inte heller känna pressen att uppdatera varige dag. Men åandra sidan så e det ju jättekul att få kommentarer. Så jag vet inte riktigt. Sen är det ju självklart att jag skulle ge lösenordet till mina vänner och kanske någon annan också. Så jag vet inte, får fundera vidare...


Just nu spelas...

ÄNTLIGEN KLAR :D

Känner mig trött. Nu har jag kört på länge... Men rummet är perfekt, och det känns iaf bra. Nu ska jag träna. Även om det känns som att städningen var ett mindre ansträngande träningspass! Haha.


Såg nu att jag kanske borde sälla om klockan... Haha, ibland orkar man bara inte.

Typiskt mig

Lykas ofta med att tapa bort saker... Men nu när jag städar har jag faktiskt riktigt kul. Inte själva städadet då men jag hittar så mycket grejer. Massa mynt och sedlar. Gammla örhängen. Bilder.. Allt! Haha, det e ju inte helt fel. Ne, nu ska jag fortsätta ;)



Hittade även min älskade ipod! Ska lägga in massa musik i den och ha den när jag tränar! Den är ju mycket mindre klumpig än iphonen.. HIHI

SÖNDAG

Tjena, har nyss ätit lunch.
Idag var har varit nere på överby med Elin. MYS. Det blev lite shopping :D

En ear-cuff från glitter. Har dock inte kommit på hur man ska ha den på örat.. Ngn som vet? :)


Ett jätte gullit linne från H&Ms conscions collection.

Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum. Inte kul men måste.. Så ska skruva upp musiken på högsta volym och köra på...

Död i kroppen

Nu har jag tränat hårt!Dock e jag inte äns klar haha. Imorse så träna jag till en tränings dvd (aerobic) i 15 min. Som uppvärmning. Efter det gick jag ut på en powerwalk på 8 km. Har nyss tagen en dusch. Har i hårinpackningen nu så ska köra på lite styrka/ streching. Efter det duschar jag igen. (för att skölja ut hårinpackningen). En snabb, snabb dusch. Det känns så bra när man har rört på sig :D

In order to be special you need to be a litle weird...

... And if you are special you have the chanse to become unique

It's a party in the USA


Är inte denna bilden härlig? Längtar till sommaren nu. Hoppas att det blir en dån där underbar sommar!

GOOOD MORGON.

Avslappnad. Nu mår jag bra. Det har varit en bra morgon. Jag vaknade tidigt och jag var pigg. Helt otroligt. Inte trött, kanske lite. Nu har jag iaf formgivning. 1 timma kvar till lunch. Min mage kurrar. Kul va? Nu måste jag jobba. Hej då så länge.

Innan jag lägger mig

Nu ska jag sova, har precis målat naglarna så de måste bara torka lite innan. Det har varit en skön dag. Skoldelan var la sådär, de va inte fint väder och jag frös och hade nationella... Aja, efterskolan så har jag tränat och så gick jag på en promenad med johanna. LOVE. Kan säga att det kommer bli en bra sommar i år. Känner det på mig :D

Aja, nattinatti nu ska jag nana.

Det ser helt okej ut...



Dock lyser inte solen här även om den ska det! :( It makes me sad. Plus att vi snart har nationella. BÄL med STORA bokstäver.

In school

Har matte just nu, sådär kul tycker jag.
Tar en paus och gör ett snabbt inlägg. Efter matten har jag grafisk illustration, det kan vara okej.


Outfiten idag. Man ser kanske inte så bra men har jeans och en silkesskorta från bikbok. Och mina älskade converse :love:

Till the world ends


we♥it

Kom precis hem från skolan/ solariet

Tycker inte ni också att det är helt galet skönt att sola i ett solarium? Jag njuter verkligen av värmen och att bara ligga där. Det är synd att det är så farligt. Jag gör det inte ofta och tänker inte göra det heller. Vill bara ha en förbränna innan sommaren! Plus att det torkar ut finnar och sån skit så att de tillslut försvinner helt och det gillar man. Sen så solar jag inte särskilt länge, dels gäller det att tänka på hur farligt det kan bli om man solar förlänge och på ekonomin. Det är ju inte så ekomomiskt att sola. Fast jag har ju hittat ett ganska billigt i stan och det e ju inte fel.

Ne, nu ska ja plugga en stund innan jag tränar. PUSSPUSS SÅ LÄNGE.... :love:

Att göra idag

- Sola efter skolan
- Cykla hem
- Plugga Spanska
- Träna
- Städa/ rensa min gaderob

Detta är dagens viktigt to do!


:cool:

Burr

Den regnar idag igen, skräll... Jag gick upp vid 6 imorse och sminkade mig men var så trött så jag gick och la mig igen. Dock vaknade jag inte förän 5 i åtta och började skolan vid halv 9. Fick lite panik men kom i tid ändå, har inte så långt till skolan. Efter skolan ska sola lite innan jag åker hem.
Blev ingen träning pga att jag var sjuuukt trött. Brukar träna varige dag utom fredagar men jag orka verkligen inte igår! Har inte äns dåligt samvete. Får la bara träna dubbelt så hårt idag haha.

Uppdaterar bloggen senar. Hej då.

Nytt till min samling av kläder och accecoarer


Kom nyss hem...

Asså kan säga att det va inte roligt att cykla hem idag. Det regnar galet mycket och nu e jag blöt... :( Vill bara hoppa i min varma säng och sova. Hade inte varit fel att någon som kunde hålla om en heller... (A) Men måste plugga spanska och sortera lådor inne på rummet. Det e lixom dagens två MÅSTEN. Och träna så klart. Dock blire ingen powerwalk kan jag lova. Kollar man på vädret verkar det som att jag inte går ut och går imorgon heller.


ÄR I SKOLAN!


I got nine lifes like a kitty cat.


Blir lite sugen på att köpa dessa! 499:- är la inte så dyrt för ett par skor som e såhär snygga? De finns på Melba.

U'r good 4 everybody eles but u'r truble 4 for me

Nu sitter jag i skolan. Dör kul. Vädret e inte vackert vill jag säga.


This is me today.

Rebecca tipsar


Jag tänkte tipsa om en sida som heter Watch Series Online. Det är en gör bra sida där du kan ser de senaste avsnitten av din favoritserie. Smart och enkel. Dock så kommer det upp massa pop-upp rutor med reklam hela tin men det e ju fortfarande gratis serier!

Jag är så lycklig!

Idag har det varit ännu en underbar dag. Känner mig helt lycklig och glad inom mig. Vi slutade tidigare idag, jeij. Så jag och amanda cyklade till överby. Det blev lite smått och gott för mig som en ny rakhyvel t.ex. :) Aldrig fel, köpte ändast lite bra att ha grejer. På vägen hem mötte jag Alex som precis kommit ut för at powerwalka vilket jag ska göra så for jag skrivit klart detta inlägg.

på väg hem....

vackert.

Aja, skriver något senare idag, hejsvejs så länge.

Halsringar

Något jag blir helt kär i är halsringar. Så jäkla vackert.

Like it, like it.

Måndag idag.




Somrigt väder, somriga kläder. Bilderna är inte redigerade. Ljuset är fantastiskt.

NU ska jag lägga mig och sova...

Hejhej. Är lite sömning. Men innan jag går och lägger mig så måste jag fråga. Vad ska jag blogga om? Eller alltså ge mig inspiration. Vet lixom inte, så bloggen blir lite kuligare. hehe.
Orkar inte skriva mer än så, GOD NATT.

Till the world ends


we♥it

På min önskelista


Provade amandas skor igår, så galet snygga! Wow! Galet goa att gå i... Seriöst underbara, dröm skor....

Dessa vill jag ha, helst alla tre. hehe. Ja, som ni ser e jag inne på Jeffery Campbell. Asså de e ju sköna, men ska nog satsa på de i mitten. Nu när sommaren kommer, plus att de passar till jätte mkt! Korta och långa klänningar, shorts, jeans, strumpbyxor.. Allt! Kanske kan bli de till höger till höste, eller om jag hitter de till ett bra pris i USA. Kärlek säger jag bara. Ne, nu ska jag fortsätta på min önskelista. Fyller ju år om 1 månad. hihi.

Sunday morning

Hejhej, jag vaknade ganska tidigt av att telefonen ringde -.- ingen orkade svara heller....... BLÄ så jag fick gå upp. Gud vad jag hatar sånt. Dock somnade jag om, vaknade igen för ett tag sedan. Har ätit frukost och nu ska jag träna. Man får änna passa på när vädret är så här.

Igår när jag var ute och gick.

Sweet music, sweet life

Amanda har åkt hem nu. Det blev ännu en mysig kväll med den tjejen. Jag fick en spiksko i huvet och amanda fick ont.

Sötnosen ! ♥


Days like this one

Hemma, gud vad underbart det var. Innan jag hoppar in i duschen och ta hand om mig själv ska jag träna lite till. typ styrka, hehe. Asså seriöst, dagar som denna måste man njuta av. Är så glad att det nästan är lite galet, hehe.

Bilden är från innan powerwalken, nu e jag helt röd i ansiktet och vill inte lägga upp en sån bild på bloggen.

Du är så het att det lyser om dig, hej solen!

Goooooood Morgooooooon.
Idag när jag vaknade kändes allt bra, eller rättare sagt allt känns bra. Jag har precis ätit frukost. Nu ska jag powerwalka ner till stan och sola. Jeij, en perfekt start på dagen. Den gå hem igen ofc. Gud solen gör ju allt, livet känns helt plötsligt så mycket lättare och härligare. Jag sväva fram så glad jag blir :D


Go kväll med min kompis ☺

Har varit hemma ett tag nu. Kom hem redan vid 10 från amanda. Vi hade de jätte mysigt, så klart. Underbar tjej e hon!
Nu ska jag nana i think och vila inför morgondagen. När jag vaknar ska jag upp och ut och gå ner till solariumet i stan och sen gå hem. Powerwalk ofc. Så jag slår lixom två flugor i en smäll där ;) hehe.
Ska nog börja skriva min önskelista också. hihii. Sen måste jag plugga spanska, har två nationella prov nästa vecka. usch, hur ska detta gå?...
Aja, nattinatti..



Love is a gift u are given, so don't waste it.

Hos Amanda


Och vi kollar på film, hihi. MYSPYS.

Denhär raringen fick följa med mig hem idag.


Åhlens, 499:-

Hemma

Gud så underbart, klockan är 11.50 och jag är redan hemma. I like it. Vi slutade egentligen 11.35 (bara idag alltså, vi slutar alltid annars vid 15.15), men eftersom att vi blev färdiga så snabbt slutade vi vid 10. 45 kanske. venne riktigt. Jag och amanda gick iaf till biblioteket där jag lånade en bok till min syster och amanda kom på att man kan låna filmer där. jeij, så hon låna 4? i think. Efter det drog vi till stan för lite shopping, jag skulle egentligen bara köpa lite små grejer men det slutade med mycket mer än så. Lägger upp bild på shoppingen senare. Nu ska jag vänta på mamma sen ska vi äta tsm. Senare idag ska jag träffa madis igen.
hej svejs så länge.

The hair


Jag toppa bara igenom håret. Och jämna ut de lite mer. Det var lixom mer lut på de förut. Vill få håret jämt men jag vill inte ta allt på en gång, de skulle blir galet kort i så fall.

Ut i naturen

Ne, nu ska jag ut och vara lite hurtig. Har hört att det kan löna sig att vara det ;)


Gud vad big mama jag är då. haha.
Jag och carro i innuvatum.

ÄNTLIGEN HEMMA

Så skönt att komma hem efter en lång dag i skolan. Efter skolan cyklade jag och Amandis till stan. Hon skulle träffa en kompis för att fika. Jag åkte till frisören, där Elin (en kompis) klippte mig. Elin läser till frisör just nu så det kändes läskigt. Men jag blev helt klart nöjd :D Lägger in bild på håret senare idag, imorn eller när jag känner fört :P

Outfit

Uppsatt hår för typ första gångn detta året.

 


Converse, jeans från cubus, t-shirt från weekday, tröja över från, cubus, halvduk från bikbok.
Nu drar jag. Vi hörs senare.
PEACE ✌

Mmmmm frukost


Nu sitter jag här och äter lite. Ska snart upp och sminka mig. Efter de drar jag till innuvatum (skolan).

Hejsan hoppsan!

Ja, idag har det varit en sån där dag som känns både lite bu och blä. Skolan, ehm behöver jag äns säga? Asså längtar verkligen tills när det blir normal skolan igen. Aja, efter skolan så skjutsa amanda mig på cykeln till stan. Där mötte jag upp Alex och hon mötte upp sin kompis. Det va mysigt att träffa Alex, tyvärr gör vi inte det särskilt mycket nu för tiden pga skolan och inte så gemensamma kompisar. vi drog efter ett tag. Jag köpte en sallad till imorgon (ännu en roliga inte ricktig skoldag) eftersom att våran skola som har råd med dator till alla elever äns inte kan bjuda på mat de två dagarna vi inte är i skolan. Sen gick jag och Alex hem från stan och småpratade om allt mellan himmel och jord.

Mmm, så god den va. Drack en smoothie. Galet gott.

Alx och hennes MEGA bulle. hihi.
När jag kom hem åt jag mumma. Sen bara jag chilla/ pluggade. När pappa kom hem gick vi ut och powerwalkade, hihi. Så tycker ändå att träningen varit okej idag. Vi gick till och från Amanda snabbt på lunchen. Gick hem med Alx och sen gick ut och gick med pappsen. Plus att jag ska träna lite till nu. Är otroligt taggad nu för tiden. I go girl!

18 års presenten?


kolla pappsen, den här blir perfekt!

Lunch hos Mandis



Sallad. Kör på den nyttiga stilen just nu som ni kanske märkt. Har i alla fall hållt mig sen i Lördags (Y)

Sötnosarna Amanda och Josefine ♡

Jag fyller 18 om 13 månader.


Vackert.
Aja, idag så är det exakt 13 månader kvar tills jag fyller 18! Jippie jeij! Tyckte bilden passade, ser ju super glad it iaf. (Den e gammal btw!)

After exercise snack


Sitter och läser sista delen av Isabelle.

Things I want


Vill egentligen bara ha den silvriga ringen inte smycket innuti.

Style by Tyra

Vill inte ut!


Tänkte gå ut och powerwalka nu. Men det regnar... Skulle ju kunna gå ut. Men varför göra det när jag har en sjukt bra träningsdvd så jag kan tränna innen ist. Okej, nu e jag taggad hihi :D

Mmmmm mat


SCHOOOOOOOL

Asså seriöst. Denna veckan har inte blivit bättre. Galet drygt i skolan, har häldre vanliga lektioner. Men vad ska man gör? Jo, hålla ut. Fyfan. Aja, imorn ska det bli lite anorlunda iaf hoppas det blir roligare då. Vi ska till innuvatum och typ designa bilar? I think. Det tycker jag iof att det låter lite roligare. Nu har vi haft en lektion där vi har suttit och kollat på två filmer om färger.. Plus att det var SJUKT KALLT inne i salen. Dog halvt. Nu har vi rast, har egentligen lust att cykla hem. De e ju iof en annan sak jag inte ser fram imot. Cykla hem. I regn. Låter det kul? Nej. Usch. Fy. Jag får la bara ta och bita ihop antar jag. Ska ut och gå senare idag. TAGGA känner jag just nu.


Jag och min kissikissikissi katt. Mjao i love him. Han sitter alltid på min axel hehe.

Nu blev jag lite lycklig i mitt hjärta ♥

HIHIHIHI, jag läser en novell på Truth to be told (en sexblogg). Sista delen ha kommit ut nu. Har väntat lääänge på den ! Novellen är så sjukt bra, de e ingen sexnovell haha. Den heter Isabelle och ni kan läsa den under kategorin Noveller på bloggen.!

Hon drömde att hon drömde att hon läste. Hon löste en gåta i drömmen. Äventyr.

MORNMORN idag e jag morgonpigg. hihi. Nu ska jag äta frukost (Y)
Jag orkar inte skriva mycket mer än det. Blogga i skolan.


2 1/2 men

Sitter här och kollar på two and a half men. hihi. as kul.


Kisses is like wisky, it's gets me druk and I wake up in the morning with the taste of you'r tongue.

Sitter här och "drömmer" mig bort...


Tänk dig att ha den här porten in till ditt hus...

Detta skulle vara din dörr in till ditt "hus".

Framför huset står din fontän, jag menar vem av dina vänner har inte en sådan?

Din såkallade altan...

Badrummet.

Grillplatsen.

Sovrummet

Sist men INTE mins helikopterplatsen.

Detta kanske är er dröm, men det än min framtid. Min värklighet.

Powerwalk nästa...

Nu ska jag ut och powerwalka. När jag kommer tillbaka skall jag styrketräna.. Så kommer inte blogga på ett tag. Har dock ett tidsinställt inlägg vid 18.40 att bjuda på ;) See ya later dolls.


SO'? lite tjusig e jag allt (a)

Är halvt deprimerad.

Så muntrar upp mig själv med att titta på vackra klänningar och jumpsuits...



Etik?

Usch usch usch usch. Vi har designdagar i skolan och usch. Jag är i en sådär bra grupp. Men aja. Vi ska göra detta hela veckan, den ända posetiva är att vi slutar tidigt på Fredag. (jeij). Annars så kommer det bli ganska drygt tror jag..
Uppdaterar med ett roligare inlägg när jag kommer hem. I think. Slutar tvid 3.

bara för att jag älskar er


sisters ♥

så sömnig..



ojojoj, vaddå trött? helt blå under ögonen. Sådär vackert va? haha

Hemmaaa....

JAG ÄR SJUKT TRÖTT. Seriöst inte kul. Har nyss ätit, mmm. Lax e aldrig fel.
Nu ska jag bara ta de lungt. Typ sätta mig framför tvn. Kanske ta en powernap, vad vet jag.
see ya

Duschen nästa.

Har tränat nu det känns bra. Sitter här och käkar appelsin. Känner mig så tråkig men orkar inte skriva. haha. Jag ska skriva lite mer när jag kommer hem från jobbet. Börjar 12 och vet inte riktigt när jag slutar... Förra gången jag jobbade började jag 11 och sluta 4 så. Jag är la hemma runt 6 kanske. Men nu känner jag värkligen för att jobba mycket. Visst det är inte särskilt kul men jag sparar fickpengar till när jag ska åker till USA i sommar. Där vill man ju shoppa endel så jag antar för att ha det super kul då måste jag ha lite tråkigt nu. Funderar till och med på att försöka skaffa ett jobb till. För där jag jobbar nu jobbar jag inte särskilt ofta. Jag har jobbat där en gång tidigare och det var typ en eller två veckor innan sportlovet. Tjänar ju ganska bra så och jag jobbade varige helg skulle jag få ganska mycket pengar ganska snabbt och det e ju inte fel. Aja nu måste jag seriöst duscha.
Bloggar efter jobbet, xoxo

Träna nu

Hejsan! Jag tränade aldrig igår haha. Inte bra så ska göra det nu istället. Dock är det för regnit för att gå ut och så tränar lite hemma istället.


Dör så snygg hihi.

Mums


God sallad till lunch idag, nu ska jag göra klart en bild. Lägga in en film i datorn och sedan träna lite.
Smell u later on in life mjao.

Just nu..


3 utvärderingar, minst 4 skisser, göra klart en anna bild, borde börja på svenska talet iaf börja läsa boken. Jag måste träna idag. Borde börja på grafiska också.. Måste hinna med detta idag, för imorgon ska jag jobba så då kommer jag inte hinna med något plugg.

Hemma

Nu är jag hemma (eller rättare sagt, jag var hemma för typ 1,5 timme sen) efter en jätte mysig kväll med Amanda och Josefine
Jag skrev faktiskt ett blogginlägg via iphonen, men på grund av något så verkar det som att det inte har funkat. Så skriver ett snabbt inlägg nu istället.
Jag var och hämta Thai mat innan jag och Josefine åkte till Amanda och självklart så ska jag lyckas skämma ut mig. När jag kommer in i resturangen så sitter en Thai-familj runt ett bord och pratar thailänska. Så kommer jag fram där och ska betala och självklart tar de inte kort så fick springa och ta ut kontanter. Iaf, när jag kommer tillbax och har betalat and so on. Lyckas jag på något sätt att tappa ut alla mina mynt. Bravo becca. Dem skratta lite åt mig :( HAHA! Aja, spela roll. Sen mötte jag upp Jossan och vi tog bussen till Mandis. Vi hade en as mysig kväll och åt as god mat. hihi. Sen så vi Taken. SKIT BRA FILM. Just so you know.
Nu börjar jag änna bli lite trött så tänker sova.


MMMMMMMMMMMMMMMMM



OOh, sicka chics raauwwr. ❤
GOD NATT .

USCH


Hatar när man har smink och spryer framme så att det ser ut såhär! Vill göra om mitt rum, allt är rosa och fluffig och fjortis- aktigt.  Aja, får se om jag gör om rummet eller inte.

Det blev botox ändå...


MMMM, jag vet att jag e lite stig helmer på huvudet men det får ni helt änkel leva med! Liksom jag. Men iaf, jag kännde att läppglanset knäppt hjälpte så det slutade med botox. FINT VA? :D Jag är iaf uber super duper glad :love:

Skor


all in today

Jag blir så glad i hjärtat när jag tittar ut!

Det känns som min blogg inte fick en särsklit bra start, låter kanske lite negativ halv tin. Men jag skyller på vädret! Seriöst vad är detta? Så fort det börjar ljusna och man kan börja gå/ cykla till skolan så förstörs allt. Buhu de e la sådär kul. Nu ska jag iaf göra iordning mig, sen ska jag till skolan. Mammis skjutsar mig idag :D Får gå hem sen, and that I don't mide.

RSS 2.0