Boy u'r trouble 4 me

A MEN GREAT. Har jag varit ute och powerwalkat/ sprungt i 30 min och så har jag styrektränat. bra, becca bra! Nu ska jag beställa lite kläder från nätet :D sedan ska jag duscha och efter den ska jag nana och om jag orkar måla naglarna.


MOTIONERA NÄSTA

Nu ska jag ut och göra mig själv stolt! Nu har jag ätit pannkakor så nu är att röra på sig ett faktum. När jag kommer tillbax kommer jag att blogga. See yaah all later yo!


NAM NAM

Hej gullipluttisar!
Jag sitter här och drickar varm mjölk (nam nam) och skrattar lite för mig själv, e inne och läser på felsms. Galet kul. Snart ska jag laga lite pankakor och efter det ska jag plugga spanska (inte nam nam).

House of nightJag håller på att läsa en jätte BRA bokserie som heter House of night. Om ni gillar twilight böckerna kommer ni att älska dessa böckerna. Jag har läst alla som kommit ut och då har jag läst de två senaste på engelska eftersom att de inte har kommit ut i Sverige än. Hitils har det kommit ut 8 inkl. de på engelska. Om man börjar läsa böckerna och väl kommer in i dem går det inte att släppa dem.

Boken handlar om hur Zoey Redbird blir vampyr. De är sjukt bra och sjukt värda att läsa ;)


I wantjag behöver....

I skolan

Morning, usch har nyss haft ett sjukt jobbigt prov. Gick sådär känns det som. :( Jag glömde att plugga matte igår, kom på det när klockan var 9 och gick västa paniken. Plus att jag inte hann att träna för att jag plugga spanska. BLÄÄ, ibland vill det bara inte funka för mig. Nu har jag Grafisk Illustration, det ämnet hade varit kul och man inte hade en sån seg lärare..


Ja, jag vet iphone kamerna suger värkligen men de e bättre än inget. Idag blev det min svarta jacka, det regnarar/ snöar ute^^.....

Sen har jag på min en Gant shorta och ett mega halvband, i like it. Jeans och converse (LOVE).
Nu ska jag konsentrera mig och måla lite ;)
HEJDÅRÄKA

Min hemlighet


-Nej, jag har inte sprutat in botox. Jag e 16 år, herregud... Jag har bara kletat på lite läppglans från style by Tyra. Det sticks som fan men e helt klart värt det ;) :thumbup:

"Före och efter"


Här är en bild på mig innan mina läppar blev större...

... och efter. Stor skillnad? Njaa, men jag är nöjd :D

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Sitter och väntar på att de läpparna ska bli större...

... så här får ni blider på outfiten today ;)

Jeans, tuptopp, svart genomskinlig blus m. axelvaddar, converse.

Det blev pälsjacka (inte äkta) idag, man får ju passa på innan det blir för varmt.


facelook...
Jää BABY!

Morning sunshine

Godmooorgon :D
Idag är jag happyface. Har vaknat, gort iordning mig och sitter nu och äter en god frukost. Om 20 minuter ska jag cykla ner till stan och få bigger lips.
Läppförstorning imorgon.

ÅH, vilken hämsk dag jag har haft!
Inte nog med att jag och manda ramlade och hela mitt knä är uppskrapat så var jag nyss ute å gick. Powerwalka duktiga jag. Jag brukar få ont i bena och i foten men idag fick jag extremt ont i foten, kunde inte forstätta. Så pappa hämta mig. Blir så förbannad på mig själv. Nu när jag äntligen kommit igång med träningen igen händer detta. blä. Ska nog fixa nya skor att gå i och kanske kolla upp foten/benen med en sjukgymnast. aja. Ska jag vara helt ärlig är jag lite glat i alla fall. Imorgon ska jag, Amanda och Josefine förstora läpparna. Kika in då så får ni se resultatet!
¡Chiao!

U know I can make u'r night, u wanna get it?

Usch vad det är synd om mig, jag och Amanda ramlade buhu :'( Mitt knä e inte vackert vill jag säga och pricken över i:t är att jag sitter och pluggar maaaaaaatte. Fast fastnar iof framför datorn hela tin. Ne, nu måste jag forsätta att plugga.

MOT ÖVERBY-


sexbombs. Nu drar jag och amanda (sexbomben till vänster) och shoppar woho.

Femme fatel

Någon annan som är kär i B och hennes nya skiva? Jag dör. Kärlek.


English please

Innan jag börjar plugga så lägger jag upp ett inlägg. Är i skolan nu, jeij! Har lunch om en timme sedan har vi dubbel lektion med bild och form. Det är kul kan dock blir väldigt drygtEfter skolan drar jag och Amanda och shoppar like. That I do like.

+++

Mmmm, me likei.


HEMMA.


Jag känner mig faktiskt duktig, har varit ute och gått varige dag den senaste veckan. Det ska fortsätta hela våren, hela sommaren. Ducktigt Becca. Ne men nu måste jag faktiskt plugga lite matte och spanska. Sådär kul och jag ska vara helt ärlig.

Jag vet, jag är awsome.Snygg, jo jag vet.
Nu ska jag ut och powerwalka/ springa. Uppdaterar när jag kommer tillbax.
Puss på alla små goa pussgurkor.

Spe†s klänningar
-ASOS.SE- Är lite kär i spetsklänningar just nu, ska nog ha minst en till sommaren. Av dessa gillar jag den fjärde mest. SÅ vacker.

Ny blogg, ny start?

Nu ska jag försöka blogga igen, har ju försökt det ett antal gånger och det har inte funkat. Men nu har jag ju faktiskt internett hela dagarna plus att Amanda och Josefine också bloggar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0