Ett ord; WOW!

Gud sikken häftig dag! San Francisco är en sjuk cool stad, idag har vi gått över golden gate. Grymt va? Sen har vi varit på pier 39 och ätit på bubba gump! As gott. Idag har det verkligen varit så att man har sett moments från olika filmer, som amerikansk fotboll och baseball träningar/ planer, golden gate (ofc), bussarna som Är så typiska för san Francisco, brand poster och sÅ mycket mer! Dock har det blåsit kallt. Köpte en tjockis tröja som det står san Francisco på så har sett ut om en riktig turist! Haha, kul. Aja, vi har nyss kommit till vårt nya rum/ hotell. De e riktigt fint! Nu tar vi de lite lungt innan vi ska ut igen. Puss så länge.

Framme i USA

God morgon, eller borde jag säga god dag. Vi har nyss vaknat. Här är klockan strax 7 på morgonen och hemma är den snart 4. Har jeans men a... Det var jätte jobbigt igår eftersom vi var tvungna att vara uppe Sveriges dag + natt. Så man är lite sömnig, har även blivit lite förkyld. Great känner jag. Igår satt vi på planet i 12 timmar sÅ man var ganska utmattad efter det. Det var ett ganska najst plan vi åkte med hit, som tur va fanns det en tv i varje fotölj framför en där man kunde välja vilken film man ville se på. På vägen hit kollade jag på i am number four, just go with it och no stings attetge. Okej stava nog de sista fel. Haha. Nu så ska vi snart äta frukost och efter det ska vi in till san francisko och byta hotell samt göra något annat får de hur de blir. Aja, hej då see yah.

Nelly tävling..

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 


Bloggar när jag känner fört.

Tjena, jag vet att jag inte har bloggat på dö länge men när jag inte känner för att göra det så gör jag det helt enkelt inte.

Har nyss ätit en jätte mumsig frukost. Nu ska jag faktiskt vara lite duktig och städa. Efter det så blire YOGA, aldrig fel. Vädret är ju desutom underbart. Om exakt 20 dagar åker jag till USA så idag ska jag även fixa böker, musik och filmer till iphonen. Vi ska bila endel så kommer behöva lite sånt. Jag ska även göra en lista på allt jag ska ha med mig dit. JEIJ, det är inte långt kvar och är taggat till TUSEN.
Inte nog med det så är de bara 6 dagar kvar tills sommarlov. Jag har köpt en jätte söt klänning som jag ska ha då. Ska även på student, lite kul ;) För Johanna som tar studenten iaf. Lite avis är man, det kan jag ju inte förneka. För mig e det bara 2 år kvar. Sen drar jag utomlands i hope. Känner änna hur jag sitter här och drömmer mig bort.... Aja, nu måste jag börja så att de händer något idag.
Ska försöka bli bättre på att blogga, har faktiskt en digitalkamera nu. Så bilder kommer de iaf bli när jag väl bloggar.

ÖH, hej då.

RSS 2.0